Thénon – l’Ours

In de Perigord Noir op 1 km van het dorpje Thenon ligt in het bosfoto-03
aan een zandpaadje l’Ours een fraaie bungalow van alle gemakken voorzien. Rustig en vrij maar toch niet afgelegen : op 700 m. ligt een prachtig zwem-/vismeer met een eetcafé. De warme bakker en supermarkt zijn op 1.200 m. De omgeving leent zich voor aangegeven wandelingen en fietsroutes. Op korte afstand is er veel te doen, zodat u niet lang in de auto hoeft te zitten om de vele dorpjes , stadjes, grotten en kastelen te bekijken.

 

Op loopafstand zitten enkele cafeetjes en foto-02eethuisjes, klimpark ligt op 200 m. afstand De bungalow ligt aan een doodlopend weggetje dus geen verkeer. Geweldig toeven is het verderop gelegen 5 recreatiemeer waar veel te doen is: roeien, pedalo, vissen, speeltoestellen in het water, restaurantje met leuke prijzen.

Een ideaal verblijf voor een gezin met kinderen.

 

foto-04De bungalow is ruim van opzet, zeer gezellig ingericht met alles erop en eraan, woonkamer, open keuken 46 m2 o.a. Nederlandse TV, DVD, snel Internet, houtkachel, keuken geheel compleet o.a. Senseo. Vier slaapkamers, een met o.a. wastafel en toilet. En een badkamer. Een groot terras met meubels en gas BBQ, grote omsloten tuin zodat de hond vrij kan lopen.
Door de opzet leent het huis zich zeer goed voor 2 koppels of ouders, grootouders , een baby. Twee mountainbike fietsen zijn aanwezig.

foto-07

 

De inrichting is geheel van 2011.