Thiviers – Méandre

 

Op een grondstuk van 2.700 m2 ligt ons vakantiehuis in de Périgord, ruimte en privacy zijn dus gegarandeerd. Bosrijk, heuvelachtig, veel meertjes, goede mogelijkheden voor wandelen, fietsen, paardrijden, hengelen, maar u kunt op dit plekje ook lekker uitrusten of lezen in de tuin of op de veranda.

[03] [11]

Bezoektips:
de grotten van Villars, mooie plaatsjes zoals Brantôme, het Venetië van de Dordogne, of St.Jean de Côle, een van de mooiste dorpen van Frankrijk.
Op 10 km. afstand is het stadje Thiviers met 3 grote supermarkten, de nodige gespecialiseerde winkels zoals boekhandels en opticien en er is een redelijke markt op zaterdagmorgen. Wie van steden bezoeken houdt kan naar Limoges en Perigueux. Ons vakantiehuis is met name geschikt voor rustzoekers, maar wel, als u dit wilt, met de mogelijkheid elke dag een leuke activiteit te ondernemen zoals hierboven aangegeven.
Inrichting en verdere bijzonderheden
Het huis is vrijstaand en heeft een prachtig uitzicht o.a.op een kabbelend riviertje, weiland en bos. het heeft een mooie zonnige tuin en grote VERANDA, welke deels is overdekt.

[15] [04]

Het vakantiehuis is in 2001 geheel verbouwd en ingericht, alles zéér Compleet en Comfortabel ook volgens onze gasten die daarover in het gastenboek schreven.

[06] [08]

Er is televisie met alle Nederlandse zenders en ook Ned. radio ontvangst via de sateliet. Ook is er een gloednieuwe video/dvd speler met een aantal goede speelfilms. Linnen- en beddegoed kan gratis gebruikt worden.
In het dorp is een bakker, slager, een uitstekende Auberge, supermarktje en zwembad.

[10] [07]

Dichtbij zijn twee zwemmeren met strandjes. Het huis is zeer verzorgd ingericht met 4 goede, nieuwe bedden van 2 x 90 x 200 centimeter. (w.o. 1x AUPING lits-jumeaux), nieuwe keuken met een oven/magnetron, Senseo Crema apparaat en een nieuwe badkamer, een 2e toilet.

[02]

Het geheel heeft een verzorgde tuin en fleurige plantenbakken.
In het huis is tevens aanwezig een nieuw campingbedje, kinderstoeltje en een box. Verder veel spelletjes, jeu de boules, dartbord, etc.
Iedere boeker krijgt gratis een info map met allerlei wetenswaardigheden over huis en omgeving, restaurants, dagtochtjes, marktdagen etc. Het vakantiehuis kan het hele jaar door gehuurd worden want er is centrale verwarming en een heerlijke houtkachel. Blokken hout liggen op voorraad.

[05] [13]

[U kunt internetten!]
In de woning is telefoon. U kunt dus bellen, gebeld worden én internetten.
Vanaf Utrecht is het nog geen 9 uur rijden via uitstekende snelwegen. U krijgt van ons een uitvoerige routebeschrijving.
In Méandre mag niet gerookt worden!